SpotLight.bg организира турнир по League of Legends.

За хора,които се занимават с организиране на турнири / сборки да съобщят за предстоящи такива, тук!

SpotLight.bg организира турнир по League of Legends.

Мнениеот Cheloto » 07 Ное 2013 23:06

SpotLight.bg организира турнир по League of Legends. Според броя на записалите се отбори ще се прецени дали да има финансова награда за победителя и останалите на второ и трето място отбори. При записали се до 10 отбора – няма да има награден фонд, ако отборите са 16 или над тази цифра – наградният фонд ще бъде 50 евро – 35 за първо място / 10 евро за второ / 5 за трето Сървърът в който ще се проведе турнира е Nordic & East.
Записването ще става чрез оставяне на съобщение във фен страницата на SpotLight.bg (https://www.facebook.com/SpotLightBg) по следния образец:

1.Име на отбора.
2.Неговите играчи (никове на акаунтите в играта).
3.Скайп за връзка с отбора.
Дата на турнира: 30.11.2013 г.

2. Започване на срещите:

Мачовете се играят в съответния сървър.Всички custom игри, следва да се играят в tournament mode.Капитаните на отборите поемат отговорността за създаването на custom игрите и свързването с противниковия отбор. При проблем с установяване на връзка или неявяване на даден отбор се свързвате с нас, като ние ще се опитаме да установим контакт с отбора, ако и този опит се окаже неуспешен се присъжда служебна победа. Дадена среща, може да започне само при наличие на 5 играча във всеки отбор. Капитаните на отборите са задължени да предупредят съотборниците си кога точно ще изиграят мачовете си. В схемата на турнира ще бъдат показвани отборите, който ще бъдат първи Pick/първи бан.Challonge, реди отборите според seed-a в сайта. Отборите , които са отгоре са първи pick/ban . Отборът, който е втори pick/ban получава правото да избере страната , която ще играе! Това се прави, като след избирането на 6-те бана и 10-те шампиона, играта се разваля, непоставения отбор си избира страна и повтарят избраните герои, като бановете не е задължително да са същите, стига да не се банне някои от избраните 10 шампиона.

3. Протичане на срещите:

При наличие на disconnect, играта се поставя в режим пауза, чрез командата "/pause", и капитана на играча извън игра дава причина за спирането на играта в "/all" канала. Отборът, който е пуснал паузата, единствено има право да пусне играта като предупреди останалите играчи в чата предварително! Нарушаването на това правило ще се счита за незачитане на fair play-я . Наказанията за такива прояви ще са от лишаване от награди до лишаване от участие в текущия и следващите турнири. Изключително се забранява обидните думи . Нямате никаква причина да пишете на другия отбор , по време на среща освен служебни неща около disconnect или други проблеми. Хората псуващи и/или проявяващи неуважение, както към екипа така и към останалите играчи не се толерират и наказанията ще са максимално строги по наша преценка . Те ще варират от изключване на играч от турнира до изхвърляне на целия отбор.

4. Край на срещата

Предоставя се screenshot от изхода на мача. Забранява се всякаква поправка по screenshot-a. Предоставя се поне от един от отборите в даден мач replay записан чрез LoL Recorder с включен режим "Spectate mode" от опциите на програмата. При липса на всякакво доказателство за края на мача , то отборите се дисквалифицират. Уважавайте загубилия отбор . Коментари от рода на noobs, too low, easy и т.н. няма да се толерират и ще водят до наказания. Екипът на SpotLight запазва правoтo си да промени тези правила, като предварително обяви промяната . В казуси, който не са посочени по-горе екипа има право да вземе своето решение след кратък съвет помежду ни .За контакт с нас по време на турнирите използвайте skype: matematikaall.bg. За всякакви други въпроси около турнирите пишете на: orbit4e
Пази си челото може да пострада!
Аватар
Cheloto
Администратор
Администратор
 
Мнения: 184
Регистриран на: 06 Авг 2011 18:31
Местоположение: BULGARIA
Reputation: 18
Ник в сървъра: Cheloto

Re: SpotLight.bg организира турнир по League of Legends.

Мнениеот crazysm » 08 Ное 2013 15:18

Записах отбора ни. Извинявам се за double-post-а във фб без да искам натиснах enter-a D:
crazysm
Начинаещ
 
Мнения: 22
Регистриран на: 01 Окт 2013 20:37
Reputation: 1

Re: SpotLight.bg организира турнир по League of Legends.

Мнениеот Crunks » 08 Ное 2013 16:49

Може ли да се запишем тук ?
crazysm: Не, трябва да се postne съобщение на фейсбук фен страницата на Spotlight с това което се изисква в бланката.
Crunks
Новобранец
 
Мнения: 11
Регистриран на: 29 Сеп 2013 20:46
Reputation: 0


Назад към Турнири / Сборки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron